Bas Dumoulin
Bas Dumoulin
Orthopedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Bas Dumoulin en vertel je graag meer over onze praktijk in Krimpen aan Den IJssel"

Op onze praktijk in Krimpen aan den IJssel staat een klein team van verschillende behandelaren klaar voor het behandelen van psychische klachten bij kinderen en jongeren. Wij werken samen met de andere vestigingen in onze omgeving en hebben dan ook nauw contact met onder andere de GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, psychotherapeuten, klinisch psychologen, kinderartsen en kinder- en jeugdpsychiaters van Mentaal Beter Jong. Onze locatie in het gezondheidscentrum maakt dat wij korte lijnen hebben met het Krimpens Sociaal Team en met andere hulpverleners. Tevens hebben wij goed contact met de scholen in Krimpen aan den IJssel en omgeving.

Wij zijn blij mee te kunnen delen dat onze huidige cliëntenstop met ingang van 18 oktober a.s. opgeheven wordt. Wij hebben betrokken partijen hierover geinformeerd en nemen vanaf 18 oktober weer aanmeldingen aan voor kinderen en jongeren in de omgeving Rijnmond. Daarnaast betekent dit praktisch gezien dat de verwijsbrieven voor deze regio pas vanaf 18 oktober geldig zijn.

Vijf dagen per week zijn wij beschikbaar om kinderen en jongeren te helpen die psychische problemen ervaren die voor belemmeringen zorgen in het dagelijks leven. Wij voeren psychologisch onderzoek uit om meer zicht te krijgen op deze belemmeringen, bieden behandelingen om de belemmeringen te verminderen en ondersteunen ouders in de begeleiding van hun kinderen.

Moeilijkheden waarbij wij je kunnen helpen zijn onder andere angstproblemen, depressie, ADHD, (hoog)begaafdheidsproblematiek, autisme spectrum stoornissen, trauma gerelateerde stoornissen, milde persoonlijkheidsproblematiek en somatische-symptoomstoornissen. Ook kunnen wij helpen bij moeizame interacties in het gezin middels systeemtherapie en bieden wij systemische ouderbegeleiding. Tevens is er binnen ons team expertise op het gebied van (hoog)begaafdheidsproblematiek. Graag staan wij voor je klaar om samen met jou te werken aan een beter welzijn!

Ook online therapie in Krimpen aan den IJssel
Reguliere persoonlijke gesprekken kunnen en zullen in veel gevallen worden aangevuld met online behandelmogelijkheden. Hiervoor gebruiken wij een ruim aanbod van e-health modules die speciaal voor kinderen, jongeren en hun ouders ontwikkeld zijn. Meer over ons e-health aanbod lees je hier.