Manon Verdonschot
Manon Verdonschot
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Manon Verdonschot en vertel je graag meer over onze praktijk in Tilburg"

Op onze praktijk in Tilburg kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD bij kinderen en jongeren, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Kinderpsycholoog Tilburg

Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden. Indien wenselijk kan een psychiater betrokken worden bij een behandeltraject, waarvoor wordt samengewerkt met AllesKits of psychiaters op andere vestigingen.

Speltherapie Tilburg

Voor kinderen en jongeren bieden wij op onze locatie in Tilburg ook Speltherapie aan. Speltherapie is een onderdeel van Vaktherapie en is een vorm van therapie voor kinderen en jongeren waarbij ‘spel’ als middel wordt ingezet om een kind te begrijpen én te helpen. Klik hier om meer te lezen over speltherapie.

Psycholoog Tilburg

Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijk behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan