Cejoma Willemse
Cejoma Willemse
Klinisch Psycholoog

"Goededag! Ik ben Cejoma Willemse en vertel je graag meer over onze praktijk in Den Haag"

Op onze praktijk in Voorburg staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. Wij bieden geen langdurige behandelingen aan. Afhankelijk van de ernst van de klachten steken wij in op ongeveer 15 sessies in een behandeljaar en is de maximale behandelduur twee jaar.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Een aantal zaken uitgelicht

Psychologisch onderzoek
Op de vestiging in Voorburg kan diagnostisch onderzoek worden gedaan naar persoonlijkheidsproblematiek. Afhankelijk van de problematiek geven we een passend behandeladvies. Dit kan betekenen dat we een behandeling adviseren die we niet binnen de vestiging aanbieden. Een psychologisch onderzoek kan in verschillende situaties nuttig zijn. Bijvoorbeeld als er meer informatie en inzicht gewenst is om tot de juiste diagnose te komen. Of als je vastloopt in je behandeling en onduidelijk is hoe dat komt. Een psychologisch onderzoek kan ook ingezet worden wanneer onduidelijk blijft waarom je vastloopt in je leven. Op deze vestiging kan psychologisch onderzoek worden verricht naar bijvoorbeeld autisme en persoonlijkheidsproblematiek. Let op; het onderzoek verrichten we alleen in het Nederlands en voor een psychologisch onderzoek is er na het intakegesprek een interne wachttijd van 2 – 4 maanden.

Schemagerichte groepstherapie voor persoonlijkheidsproblematiek
We bieden groepsschematherapie aan voor lichte mate van persoonlijkheidsproblematiek. Binnen de vestiging bieden we alleen schemagerichte groepstherapie aan voor de duur van één jaar met een maximum van twee jaar. De groepen vinden wekelijks plaats op maandagochtend en dinsdagmiddag.

Autisme
Het is mogelijk om door middel van psychologisch onderzoek autisme te kunnen vaststellen. De behandeling richt op het geven van psycho-educatie en hulp bij enkele veel voorkomende klachten bij autisme (o.a. piekeren, stress).

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan