Denise van Eijk
Denise van Eijk
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Denise van Eijk en vertel je graag meer over onze praktijk in Maarssen"

Op onze praktijk in Maarssen staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen. 

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

TIM Stichtse Vecht
In de gemeente Stichtse Vecht werken wij met samenwerkingsverband TIM Stichtse Vecht. TIM is één aanspreekpunt en aanmeldpunt voor alle buurtgerichte ondersteuning en jeugdhulp voor inwoners van de gemeente die dat nodig hebben. Wij bieden binnen dit samenwerkingsverband geestelijke gezondheidszorg aan voor kind en jeugd. Je kan je aanmelden via het formulier op de website van TIM.

Meld je aan bij TIM Stichtse Vecht

Meld je aan