Larissa Welgraven
Larissa Welgraven
GZ-psycholoog

"Goededag! Ik ben Larissa Welgraven en vertel je graag meer over onze praktijk in Utrecht"

Vanuit onze praktijk in Utrecht sta ik – samen met een team van psychologen, GZ-psychologen, psychiaters, psychotherapeuten en een klinisch psycholoog en psychomotorisch therapeut – voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. We hebben allen onze eigen achtergronden, specialisaties en ervaringen, maar één ding hebben we met elkaar gemeen: onze passie om ervoor te zorgen dat jij weer sterk in het leven komt te staan.

Bij ons kun je als volwassene terecht voor verschillende lichte tot matige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van klachten die te maken hebben met angststoornissen, depressie, trauma gerelateerde stoornissen, somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

Aangezien jouw klachten heel persoonlijk zijn, zorgen wij ervoor dat de behandeling die je krijgt ook heel persoonlijk is en op jouw behoeften is afgestemd. Hierbij kun je rekenen op de expertise van de meest geschikte behandelaar voor het aanpakken van jouw klachten.

Enkelvoudige Diagnostiek
Op onze psychologenpraktijk in Utrecht bieden wij enkelvoudige diagnostiek voor persoonlijkheidsstoornis. Mocht er uitgebreider onderzoek benodigd zijn zullen wij je moeten doorverwijzen naar een instelling welke de juiste zorg kan aanbieden.

Wachttijd na intake
Vanwege huidige drukte is er op dit moment een wachttijd na intake voor schematherapie en diagnostiek. In sommige gevallen geldt dit ook voor EMDR. Voor overige behandelvormen geldt de algemene wachttijd na intake.

Behandeling autisme
Voor de behandeling van autisme bieden wij op onze vestiging in Utrecht enkel psycho-educatie aan.

English
We currently have a client stop for English speaking clients.

Ze de volgende stap in je herstel

Meld je aan