Larissa Welgraven
Larissa Welgraven
Psycholoog

"Goededag! Ik ben Larissa Welgraven en vertel je graag meer over onze praktijk in Utrecht"

Vanuit onze praktijk in Utrecht sta ik – samen met een team van psychologen, GZ-psychologen, psychiater en psychotherapeuten – voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. We hebben allen onze eigen achtergronden, specialisaties en ervaringen, maar één ding hebben we met elkaar gemeen: onze passie om ervoor te zorgen dat jij weer sterk in het leven komt te staan.

Bij ons kun je als volwassene terecht voor verschillende lichte tot matige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in het behandelen van klachten die te maken hebben met angststoornissen, depressie, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen, somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

Aangezien jouw klachten heel persoonlijk zijn, zorgen wij ervoor dat de behandeling die je krijgt ook heel persoonlijk is en op jouw behoeften is afgestemd. Hierbij kun je rekenen op de expertise van de meest geschikte behandelaar voor het aanpakken van jouw klachten.

Wachttijd na intake

Vanwege huidige drukte is er op dit moment een wachttijd na intake voor EMDR en schema therapie. Voor overige behandelvormen geldt de algemene wachttijd na intake.

English

There is a chance that the waiting time for therapy in English will be longer than the waiting time shown.

Ze de volgende stap in je herstel

Meld je aan