Paul Westerman
Paul Westerman
NIP Psycholoog A en G

"Goededag! Ik ben Paul Westerman en vertel je graag meer over onze praktijk in Rosmalen"

Let op; Wij zijn verhuisd! Volwassenen kunnen naar binnen bij de Jagerbosstraat 22 en de ingang voor Kind en Jeugd is aan de andere kant van het pand te vinden aan de Striensestraat 67.

Op onze praktijk in Rosmalen (voorheen Kobussen & Partners) kunnen kinderen, jongeren en volwassenen terecht voor de behandeling van lichte tot matig ernstige psychische klachten. Wij zijn met name gespecialiseerd in ggz behandelingen voor depressie, angststoornissen, ADHD, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen..

Kinderpsycholoog Rosmalen
Kinderen en jongeren met psychische klachten leren met behulp van een kinderpsycholoog niet alleen hoe ze hun psychische klachten kunnen verminderen, maar ook hoe ze zelfstandig sterker en positiever in het leven kunnen staan. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de rest van het gezin praktische handvatten krijgt aangereikt om de onderlinge relaties binnen het gezin sterk en soepel te houden.

Contactgegevens Kind en Jeugd
Telefoonnummer: 088 033 0600 
E-mail: planbureaukj@mentaalbeter.nl

Psycholoog Rosmalen
Ook bij volwassenen pakken we niet alleen psychische klachten aan, maar besteden we aandacht aan het algehele welbevinden. Ons doel is namelijk niet alleen dat je geen last meer hebt van psychische problemen, maar dat je floreert. Hierbij kun je rekenen op de hulp van gedreven behandelaren die samen met jou een persoonlijke behandelplan opstellen. Persoonlijke gesprekken kunnen hierbij worden aangevuld met online therapie.

Contactgegevens Volwassenen
Telefoonnummer: 088 010 4480
E-mail: contactteam@mentaalbeter.nl

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan