Paul Westerman
Paul Westerman
NIP Psycholoog A en G

"Goededag! Ik ben Paul Westerman en vertel je graag meer over onze praktijk in Rosmalen"

Op onze praktijk in Rosmalen staan wij met een team van verschillende behandelaren voor je klaar om jouw psychische klachten aan te pakken. Bij ons kun je terecht voor lichte tot matig ernstige psychische klachten die te maken hebben met depressie, angststoornissen, trauma gerelateerde stoornissen (PTSS), somatisch-symptoomstoornis en milde persoonlijkheidsproblemen.

“Wij begrijpen hoe het voelt als psychische klachten je leven overnemen. Daarom zijn wij er om je te helpen”

Psychische klachten verminderen én floreren in het leven!
We helpen je niet alleen om jouw psychische klachten aan te pakken, maar gaan ook aan de slag met het verbeteren van jouw algehele welbevinden. Zo willen we je helpen om te floreren en gelukkig in het leven te staan. Daarvoor breng je eerst samen met een (gz-)psycholoog jouw klachten en wensen duidelijk in kaart en stellen jullie daarna een persoonlijk behandelplan op die qua duur, intensiteit en type (online) therapie aansluit op jouw persoonlijke behoeften.

Enkelvoudige Diagnostiek
Op onze psychologenpraktijk in Rosmalen bieden wij enkelvoudige diagnostiek voor persoonlijkheidsstoornis. Mocht er uitgebreider onderzoek benodigd zijn zullen wij je moeten doorverwijzen naar een instelling welke de juiste zorg kan aanbieden.

Wachttijd na intake
Vanwege huidige drukte is er op dit moment een (extra) wachttijd na intake voor diagnostiek. Voor overige behandelvormen geldt de algemene wachttijd na intake.

Kinderpsycholoog
Wij bieden ook zorg voor kinderen en jongeren in Rosmalen. Mentaal Beter Jong is gevestigd op de Striensestraat 67, op 2 minuten loopafstand, aan de andere kant van het pand. Bekijk hier de praktijkpagina voor kinderen en jongeren.

Zet de volgende stap in je herstel

Meld je aan